Új szolgáltatás az Uránia Medical Centerben!

Kapuvári Barbara gyógytornász, manuálterapeuta kolléganőnk örömmel várja a gyógytornázni vágyókat.

További információkért kérjük kattitson ide.

Új orvost köszöntünk az Uránia Medical Centerben!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy Dr. Kovács Attila Csaba csatlakozott csapatunkhoz!

Doktor úr szakmai hitvallása, hogy mindig törekszik betegei testi-lelki gyógyításának összehangolására. Számos bonyolult meddőségi esetben segített már, ebben a témakörben számára nincs reménytelen eset.

Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatban!

Kedves

Kedves Páciensek!

Az Uránia Medical Center mint felelősségteljes szolgáltató továbbra is az Önök rendelkezésére áll!

A kijárás korlátozásáról szóló, 2020. március 28. napjától hatályos Kormányrendelet alapján továbbra is lehetséges a páciensek részére, hogy az Uránia Medical Centerbe a szolgáltatások igénybe vétele céljából ellátogassanak!

Önöket rendeléseinken továbbra is szeretettel várjuk akár terhesgondozásról, akár eseti panaszok orvoslása, vagy megelőző szolgáltatások igénybe vétele céljából keresnének fel bennünket!

A rendelőben továbbra is magasfokú higiéniás körülményeket biztosítunk, rendszeresen fertőtlenítünk és szellőztetünk. Rendelőnk mérete biztosítja, hogy amennyiben még várakozniuk is kellene pár percet, azt a többi pácienstől megfelelő távolságra tudják megtenni.

Mindemellett továbbra is kérjük pácienseinket, hogy lehetőség szerint pontosan és kísérő nélkül érkezzenek időpontjukra.

Amennyiben

Amennyiben az elmúlt 14 napos időszakban betegség tüneteit tapasztalták – így különösen láz, köhögés, influenza-szerű tünetek – akkor mellőzzék az Uránia Medical Center látogatását, kérjük előzetesen telefonáljanak.

Amennyiben

Bemutatkozik női egészségközpontunk az Urániánál!

A nőgyógyászat feladata nem csak a betegségek gyógyítása, hanem a megelőzés érdekében a hölgyek testi és lelki egészségének megóvása. Az Uránia Medical Centerben célunk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre a hölgyek számára, ahol fiatalkoruk első nőgyógyászati konzultációjától, a rendszeres szűrővizsgálatokon, eseti panaszok kezelésén át, a szülővé válás folyamatában is szakértői támogatást kapjanak orvosainktól, szülésznőinktől.

Budapest belvárosában a Blaha Lujza tér és az Astoria között, az Uránia épülettömbben várjuk kedves pácienseinket.

A rendelőben teljeskörű laborvizsgálati kínálattal is segítjük szakorvosainkat, pácienseinket. Hamarosan vérvételi szolgáltatásokkal is várjuk kedves pácienseinket!