Új szolgáltatás az Uránia Medical Centerben!

Dr. Oláh Dóra belgyógyász szakorvos,  endokrinológus szakorvos jelölt kolléganőnk örömmel várja a kedves pácienseinket.

Időpontfoglalás

További információkért kérjük kattitson ide.

 

Új orvost köszöntünk az Uránia Medical Centerben!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy Dr. Bálint Koppány  csatlakozott csapatunkhoz!

A nőgyógyászati szakterületen az általános nőgyógyászati szűrővizsgálatokon és kezeléseken túl a visszatérő vetélés kivizsgálásával, kismedencei betegségek kiterjesztett diagnosztikájával, gyógyításával foglalkozom. Ezen vizsgálatok részét képezik a 3D nőgyógyászati ultrahang, virtuális méhtükrözés (virtuális HSC) is, amelyek nélkül a meddőségi kivizsgálás manapság már elképzelhetetlen.

Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatban!

Kedves

Kedves Páciensek!

Az Uránia Medical Center mint felelősségteljes szolgáltató továbbra is az Önök rendelkezésére áll!

A kijárás korlátozásáról szóló, 2020. március 28. napjától hatályos Kormányrendelet alapján továbbra is lehetséges a páciensek részére, hogy az Uránia Medical Centerbe a szolgáltatások igénybe vétele céljából ellátogassanak!

Önöket rendeléseinken továbbra is szeretettel várjuk akár terhesgondozásról, akár eseti panaszok orvoslása, vagy megelőző szolgáltatások igénybe vétele céljából keresnének fel bennünket!

A rendelőben továbbra is magasfokú higiéniás körülményeket biztosítunk, rendszeresen fertőtlenítünk és szellőztetünk. Rendelőnk mérete biztosítja, hogy amennyiben még várakozniuk is kellene pár percet, azt a többi pácienstől megfelelő távolságra tudják megtenni.

Mindemellett továbbra is kérjük pácienseinket, hogy lehetőség szerint pontosan és kísérő nélkül érkezzenek időpontjukra.

Amennyiben

Amennyiben az elmúlt 14 napos időszakban betegség tüneteit tapasztalták – így különösen láz, köhögés, influenza-szerű tünetek – akkor mellőzzék az Uránia Medical Center látogatását, kérjük előzetesen telefonáljanak.

Amennyiben

Bemutatkozik női egészségközpontunk az Urániánál!

A nőgyógyászat feladata nem csak a betegségek gyógyítása, hanem a megelőzés érdekében a hölgyek testi és lelki egészségének megóvása. Az Uránia Medical Centerben célunk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre a hölgyek számára, ahol fiatalkoruk első nőgyógyászati konzultációjától, a rendszeres szűrővizsgálatokon, eseti panaszok kezelésén át, a szülővé válás folyamatában is szakértői támogatást kapjanak orvosainktól, szülésznőinktől.

Budapest belvárosában a Blaha Lujza tér és az Astoria között, az Uránia épülettömbben várjuk kedves pácienseinket.

A rendelőben teljeskörű laborvizsgálati kínálattal is segítjük szakorvosainkat, pácienseinket. Hamarosan vérvételi szolgáltatásokkal is várjuk kedves pácienseinket!