Új orvost köszöntünk!

Dr. Lajkó Zsolt szülész-nőgyógyász szakorvos csatlakozott csapatunkhoz!

A nőgyógyászati szakterületen az általános nőgyógyászati szűrővizsgálatokon és kezeléseken túl a várandósgondozással foglalkozik.

IDŐPONTFOGLALÁSright-arrow

Koronavírus tesztek az Uránia Medical Center kínálatában

Örömmel tájékoztatjuk a tisztelt Pácienseinket, hogy az Uránia Medical Centerben is lehetőség van koronavírus teszt elvégzésére.

Kínálatunkban elérhető a PCR teszt, vérmintából alapján készített ellenanyagszűrés valamint a BioCredit Covid-19 S-Antigén (Ag) gyorstesztje.

A koronavírussal és annak szűrésével kapcsolatos további részletes tájékoztatást itt talál.

Amennyiben segítségre van szüksége, hogy melyik tesztet válassza forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken: +36 30 177 8327 vagy rendelo@uraniamedicalcenter.hu

NAGY HÍRÜNK VAN!

Köszönjük Pácienseink megtisztelő visszajelzését, mely alapján az Uránia Medical Center lett az év 5 csillagos rendelője a FoglaljOrvost.hu szavazásán!

Új orvost köszöntünk!

Dr. Bálint Koppány  csatlakozott csapatunkhoz!

A nőgyógyászati szakterületen az általános nőgyógyászati szűrővizsgálatokon és kezeléseken túl a visszatérő vetélés kivizsgálásával, kismedencei betegségek kiterjesztett diagnosztikájával, gyógyításával foglalkozom. Ezen vizsgálatok részét képezik a 3D nőgyógyászati ultrahang, virtuális méhtükrözés (virtuális HSC) is, amelyek nélkül a meddőségi kivizsgálás manapság már elképzelhetetlen.

IDŐPONTFOGLALÁSright-arrow

Dr. Oláh Dóra belgyógyász szakorvos,  endokrinológus szakorvos jelölt kolléganőnk örömmel várja a kedves Pácienseinket. Empátia és szakértelem!

Időpontfoglalás

További információkért kérjük kattitson ide.

Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatban!

Kedves

Kedves Páciensek!

Az Uránia Medical Center mint felelősségteljes szolgáltató továbbra is az Önök rendelkezésére áll!

A hatályos Kormányintézkedések alapján továbbra is lehetséges a páciensek részére, hogy az Uránia Medical Centerben a szolgáltatások igénybe vétele céljából ellátogassanak!

Önöket rendeléseinken továbbra is szeretettel várjuk akár terhesgondozásról, akár eseti panaszok orvoslása, vagy megelőző szolgáltatások igénybe vétele céljából keresnének fel bennünket!

A rendelőben továbbra is magasfokú higiéniás körülményeket biztosítunk, rendszeresen fertőtlenítünk és szellőztetünk. Rendelőnk mérete biztosítja, hogy amennyiben még várakozniuk is kellene pár percet, azt a többi pácienstől megfelelő távolságra tudják megtenni.

Mindemellett kérjük pácienseinket, hogy lehetőség szerint pontosan és kísérő nélkül érkezzenek időpontjukra és maszkot viseljenek.

Amennyiben

A koronavírus szűrésére jelentkező pácienseink minden esetben a többi szakrendeléstől elkülönülő időpontot kapnak!

Már vérvétellel és teljeskörű laborvizsgálati szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésre!

Vérvételre, vagy laborvizsgálatra lenne szüksége? Az Uránia Medical Center ezeken a területeken is áll rendelkezésére!

Ismerje meg laboratóriumi szolgáltatásainkat, kérje Kollégánk tájékoztatását a+36 30 177 8327 telefonszámon vagy e-mailen.

Endokrinológiai vizsgálatok az Uránia Medical Centerben!

Örömmel tájékoztatajuk tisztelt pácienseinket, hogy Dr. Jimenez Luis szülész-nőgyógyász és endokrinológus szakorvos is csatlakozott az Uránia Medical Centercsapatához!

Időpontfoglalás

További információkért kérjük kattitson ide.

Bemutatkozik női egészségközpontunk az Urániánál!

A nőgyógyászat feladata nem csak a betegségek gyógyítása, hanem a megelőzés érdekében a hölgyek testi és lelki egészségének megóvása. Az Uránia Medical Centerben célunk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre a hölgyek számára, ahol fiatalkoruk első nőgyógyászati konzultációjától, a rendszeres szűrővizsgálatokon, eseti panaszok kezelésén át, a szülővé válás folyamatában is szakértői támogatást kapjanak orvosainktól.

Budapest belvárosában a Blaha Lujza tér és az Astoria között, az Uránia épülettömbben várjuk kedves pácienseinket.

A rendelőben teljeskörű laborvizsgálati kínálattal is segítjük szakorvosainkat, pácienseinket. Már vérvételi  és laborszolgáltatásokkal is várjuk kedves pácienseinket!