Szülészet

Egy új családtag érkezése maga a csoda, amelyet minden kismamának áldott állapotként kell megélnie. Tapasztalatból tudjuk, hogy ilyenkor nagyon sok kérdés merül fel a leendő szülőkben, és sokszor aggódnak, amikor a várandós anyuka szokatlan jelenségeket tapasztal. Pontosan ezért, rendelőnkben a terhesgondozás során minden aktuális kérdésre részletesen válaszolunk, valamint azonnal tudunk időpontot adni akkor is, ha valami miatt sürgős vizsgálatra van szükség.

Milyen vizsgálatokat végzünk el a rendelőnkben?
Rendelőnkben teljes körű terhesgondozást végzünk, ami azt jelenti, hogy alapszintű ultrahangot, szűrő- és ellenőrző vizsgálatokat végzünk.

A legfontosabb, hogy a kismama biztonságban érezze magát!
A babavárás akkor lehet nyugodt és kiegyensúlyozott, ha a kismama biztonságban érzi magát. Rendelőnkben dolgozó szakembereink többéves tapasztalattal rendelkeznek a terhesgondozás területén is, így megfelelő tájékoztatást nyújtunk a szükséges vizsgálatokkal, azok eredményeivel, valamint a felmerülő kérdésekkel, esetleges problémákkal kapcsolatban.

Sürgős esetben is elérhetők vagyunk!
Különösen az első gyermeküket váró kismamáknál jellemző a bizonytalanság, egy-egy szokatlan érzés vagy jelenség kapcsán. Fontos, hogy ha ilyet tapasztal, ne féljen felkeresni orvosát. Rendelőnket bármikor felkeresheti ilyen helyzetben és ha szükséges, minél előbb fogadjuk személyesen is annak érdekében, hogy ellenőrizzük a panaszait.

A szülésfelkészítése is hangsúlyt fektetünk
A szülészorvos mellett tapasztalt szülésznő is a rendelkezésükre áll rendelőnkben, ha szeretnének részletesen tájékozódni arról, mire számíthat a nagy napon, mikor életet ad a gyermekének. Sokszor látjuk, hogy a leendő szülőkben számos kérdés és kétely van, különösen akkor, mikor közeleg a szülés időpontja. A szülésfelkészítőnkön azonban eloszlatjuk ezeket a kétségeket.

Szolgáltatások, amelyeket igénybe vehet rendelőnkben:
– szülésvállalás és szülésfelkészítés
– alapszintű szülészeti ultrahang minden terhesgondozás alkalmával
– Down-kór szűrés
– mikrobiológiai tenyésztés
– laborvizsgálatok
– vérnyomás és testsúly ellenőrzése
– szoptatási tanácsadás

Szakorvosok