Új szolgáltatással bővültünk!

Uránia Medical Center » Hírek » Új szolgáltatással bővültünk!

A Fotona SMOOTH® lézeres kezelés kíméletes megoldást kínál a hüvelyproblémákra, például a köhögés és sportolás során fellépő akaratlan vizeletszivárgásra, valamint a tág hüvely, a hüvelyszárazság és irritáció által okozott gondokra.

A Fotona SMOOTH® lézeres kezelés kíméletes megoldást kínál a hüvelyproblémákra, például a köhögés és sportolás során fellépő akaratlan vizeletszivárgásra, valamint a tág hüvely, a hüvelyszárazság és irritáció által okozott gondokra. A kezelés egy speciálisan kialakított, szabadalmaztatott lézer üzemmódon alapszik, amely gyengéd hőimpulzusokat juttat a hüvelybe, ezáltal erősíti és javítja a szövetminőséget. A Fotona SMOOTH® kíméletes, fájdalommentes és gyors ambuláns beavatkozás, amely többféle panasz esetén is segítséget nyújthat a betegeknek.

Fotona SMOOTH® kezelések

IncontiLase®

Stresszinkontinencia kezelés

Az IncontiLase® egy gyengéd lézeres eljárás a stressz- és a kevert vizeletinkontinencia kezelésére. A lézerfény szabadalmaztatott Fotona SMOOTH® pulzáló üzemmódban, speciális, gyengéd és fájdalommentes kialakítású rendszeren keresztül jut el a hüvelyfelszínre. A kezelés a szövet enyhe felmelegedését okozza, amely kollagénképződést vált ki és erősíti a gátizomzatot, így hatékonyan gátolja vagy csökkenti a fizikai aktivitás, köhögés vagy tüsszentés során fellépő akaratlan vizeletszivárgást.

IntimaLase®

Hüvelyszűkítő kezelés

Az IntimaLase® szabadalmaztatott Fotona SMOOTH® lézerimpulzusokat juttat a hüvely és a szeméremtest felszínére. Ezek a speciális impulzusok enyhén melegítenek, ami serkenti a kollagénképződést és erősíti a szövetet, szilárdabb és feszesebb minőséget biztosítva. Kimutatták, hogy az IntimaLase® növeli a szexuális öröm mértékét és pozitívan befolyásolja a kezelt nők általános életminőségét.

RenovaLase®

A menopauza húgy- és ivarszervi tünetegyüttes / hüvelysorvadás kezelése

A RenovaLase® a változókorral összefüggő hüvelysorvadás lézeres kezelése. Gyengéd Fotona SMOOTH® lézerimpulzusok segítségével serkenti a hüvely nyálkahártyájának megújulását, amely ezután több síkosító anyagot termel, ezáltal enyhítve a hüvelyszárazságot és diszkomfortérzetet.

További részleteket itt találhatsz.

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás