urológus

Uránia Medical Center » Munkatársaink » Dr. Varju Viktor

Dr. Varju Viktor

urológus

Hitvallásom, hogy a hiteles, empatikus és őszinte terapeuta gondos felkészültséggel és összpontosítással kijelölheti a gyógyuláshoz vezető utat, azonban ez csak az első lépcsőfok.

A jó terapeuta feladata az, hogy empátiával és odafigyeléssel érdekeltté tegye a pácienst nem csak a gyógyulásban, hanem a megelőzést szolgáló, egészségtudatos és következetes életmód kialakításában is

2008-ban diplomázott a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A Szent János Kórház Urológiai-Sebészeti Osztályán szerzett jártasságot az ambulanter és az akut ügyeleti urológiai kórképek diagnosztikájában és ellátásában. 2009 őszétől 2011 végéig a Semmelweis Egyetem Központi Gyakornoki Rendszerében folytatta szakképzését. 2011 decembere óta dolgozik a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Urológiai-Andrológiai Osztályán.
Az elmúlt mintegy 8 év során széleskörű tapasztalatot szerzett az endoszkópos kősebészet és a laparoszkópos vese-hólyag- és prosztataműtétek mellett a nyitott urológiai beavatkozások, a radikális hólyag- és prosztataműtétek terén is.
Férfi meddőségi primer kivizsgálásával is foglalkozik.
Jelenleg is a laparoszkópos műtéti csapat aktív tagja, akkreditált európai urológiai szakvizsgát 2016-ban szerzett.