A babamasszázs pozitív hatásai

Uránia Medical Center » Hírek » A babamasszázs pozitív hatásai

A babamasszázsnak számos pozitív hatása van, amelyek mind a baba, mind a szülő számára előnyösek lehetnek. Cikkünkben erről olvashatsz, kattints!

Elsősorban a babáknak nyújt előnyöket a masszázs. Segíthet a babának a testsúlygyarapodásban, javíthatja az izomtónusát és segíthet a mozgáskészség fejlődésében. Sőt megkönnyítheti a babának a bélmozgásokat is, ami a székrekedésben és az emésztési problémák megszüntetésében lehet hasznos. A masszázs javíthatja a baba alvás minőségét is, így a szülők is többet pihenhetnek.

A masszázs javíthatja a kötődést is a szülő és a baba között. A masszázs segíthet a szülőnek megérteni a baba jelzéseit és reakcióit, ami segíthet a kommunikációban. A masszázs javíthatja a szülő önbizalmát is, mivel segíthet a szülőnek jobban érezni magát a szülői szerepben.

A babamasszázs megfelelő végzéséhez érdemes egy képzett masszőrrel megismerkedni, aki segíthet a helyes technikák elsajátításában. Emellett, a masszázst a baba állapotától függően kell alkalmazni, és mindig figyelembe kell venni a baba jelzéseit.

Összességében, a babamasszázs pozitív hatásai közé tartozik az izomtónus és mozgáskészség fejlődése, javuló alvás minőség, segítség a bélmozgásokban, javuló kötődés a szülő és a baba között, valamint javuló önbizalom a szülő számára.

Érdekel a babamasszázs? Iratkozz fel Tudatos Kismama Programunkra és e-mailben értesítünk következő alkalmunkról.

 

Tudatos Kismama Program

Kisbabát vársz, vagy még csak tervezitek?
Szeretnél felkészült lenni, hogy mindent átláss, megérts, biztonságban érezd magad az elkövetkező kilenc hónapban?

Azért, hogy ne az interneten töltsd időd nagy részét, programunkban összegyűjtöttünk minden olyan témakört, ami érdekelhet.

Célunk, hogy átfogóan, minél több területen segítsük a leendő édesanyákat és édesapákat abban, hogy felkészülten és nyugodtan várhassák az új családtagot.

Ne legyen kétség benned, legyen szó akár a vizsgálatok folyamatáról, a szűrések fontosságáról és lehetőségeidről,  az étkezésről, mozgásról, lelki folyamatok megéléséről, a pénzügyi helyzetetek biztosításáról.

Csatlakozz programunkhoz és segítünk neked:

Eligazodni a magánszférában végzett terhesgondozás és az állami szférában történő szülés között.

Segítünk abban, hogy súlyodat a terhesség alatt is az ideális szinten tudd tartani.

Megmutatjuk miért fontosak a genetikai vizsgálatok és mikor melyikre van szükséged.

Hogyan éld át a mozgás örömét az elkövetkező kilenc hónapban?

Mit tehetsz egy pozitív szülésélményért?

Segítünk megérteni azokat a lelki folyamatokat, amin pároddal együtt mindketten átmentek majd az elkövetkező időszakban, hiszen családdá váltok.

Mit kapsz ha csatlakozol a Tudatos Kismama Programhoz?

  • Ajándék infoanyagunkat, amiből megtudhatod mennyibe kerül ma egy várandóság.
  • Szakértőink által összeállított információs anyagokat, amelyek mindig az éppen aktuális terhességi időszakodhoz kapcsolódnak.
  • Csatlakozhatsz zárt Facebook csoportunkhoz, ahol hasonlóan tudatos édesanyákkal találkozhatsz, kérdéseket tehetsz fel, akár egymásnak, akár szakértőinknek.
  • Tanfolyamainkon 20% -os kedvezménnyel vehetsz részt pároddal együtt

 

A programhoz való csatlakozás ingyenes!

Csatlakozom a programhoz

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás