What We Offer

Szakrendelések

Női egészségközpontunkban várjuk szeretettel a hölgypácienseket, minden korosztályban, 18 éves kor alatt is.

Uránia Medical Center
Nőgyógyászat

Legyen szó bármilyen női panaszról, rákszűrésről, ellenőrzésről, bátran felkeresheti rendelőnket, nőgyógyász szakembereink mindenben a segítségére lesznek.

CTG vizsgálat
Szülészet

Szakorvosi csapatunk meddőségi kivizsgálásban, – kezeléssel, terhesgondozással, szűrővizsgálatokkal áll a hölgyek rendelkezésére, empátiával és sok információval segítjük a születendő családot.

Belgyógyászat és Endokrinológia

Belgyógyászat a belső szerveink működéseinek vizsgálatával és zavarainak a diagnózisával foglalkozik. A belső szervek közül a hormonelválasztó mirigyek működésével egy külön szakirány is foglalkozik, az endokrinológia.

Szülésfelkészítő
Szülésfelkészítő

Egy új élet érkezése mindig örömteli, ugyanakkor kihívásokkal és kérdésekkel teli időszak. Páros vagy kiscsoportos szülésfelkészítő foglalkozásaink e kérdésekben segítenek eligazodni a leendő szülőknek.

Laborvizsgálatok

Laborszolgáltatásaink állnak Pácienseink rendelkezésére, legyen szó akár általános vérvételről, hormon- vagy allergiavizsgálatról.

Gyógytorna és Manuálterápia

Az ülő munka, a hosszantartó statikus terhelés, várandósság és a mozgásszegény életmód mozgásszervi panaszokat (fájdalom, izommerevség, mozgásbeszűkülés) okozhatnak. Ezek orvoslásában segít a gyógytorna és a manuálterápia.