Szakrendelések

nőgyógyászati szakrendelés

Nőgyógyászat

Legyen szó bármilyen női panaszról, rákszűrésről, ellenőrzésről, bátran felkeresheti rendelőnket, nőgyógyász szakembereink mindenben a segítségére lesznek.

belgyógyászat

Endokrinológia és Belgyógyászat

Belgyógyászat a belső szerveink működéseinek vizsgálatával és zavarainak a diagnózisával foglalkozik. A belső szervek közül a hormonelválasztó mirigyek működésével egy külön szakirány is foglalkozik, az endokrinológia.

Genetikai ultrahangvizsgálat

A genetikai ultrahang vizsgálatok célja számos kromoszomális, és egyéb fejlődési rendellenesség kiszűrése, kezelése, valamint a szüléssel járó szövődmények csökkentése is.

laborvizsgálat

Laborvizsgálatok

Laborszolgáltatásaink állnak Pácienseink rendelkezésére, legyen szó akár általános vérvételről, hormon- vagy allergiavizsgálatról.

bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyász a bőrbetegségek kórtanával és gyógyításával, illetve daganatos elváltozásaival foglalkozó szakorvos, de feladatai közé tartoznak a megelőző-jellegű vizsgálatok is.

szülésfelkészítés

Szülésfelkészítés

Egy új élet érkezése mindig örömteli, ugyanakkor kihívásokkal és kérdésekkel teli időszak. Páros vagy kiscsoportos szülésfelkészítő foglalkozásaink e kérdésekben segítenek eligazodni a leendő szülőknek.

szülészet

Szülészet

Szakorvosi csapatunk meddőségi kivizsgálásban, – kezeléssel, terhesgondozással, szűrővizsgálatokkal áll a hölgyek rendelkezésére, empátiával és sok információval segítjük a születendő családot.