Szülésfelkészítés

Uránia Medical Center » Szakrendelések » Szülésfelkészítés

Miért ajánljuk a szülésfelkészítést?

Szülésfelkészítő alkalmaink azt a célt szolgálják, hogy a várandósság, a szülés és az újszülött gondozás legfontosabb kérdéseiről megfelelő információt kapjanak a hozzánk forduló leendő édesanyák és édesapák olyan közösségben, ahol nincsenek rossz kérdések és mindenre van válasz. A szülésfelkészítő abban segít, hogy a leendő szülők tudatosan készüljenek az új családtag, gyermekük érkezésére, amely magabiztossá és nyugodttá teszi őket. Ez az újszülött számára nagyon fontos, hiszen nyugodt és kiegyensúlyozott szülők hatással vannak az általa megtapasztalt első élményeire és kapcsolódására a külvilággal, ami hosszú távon meghatározó az életében.

Jelentkezés és bővebb információ a info@uraniamedicalcenter.hu e-mail címen.

Szakorvosok

Tudatos Kismama Program

Kisbabát vársz, vagy még csak tervezitek? Szeretnél felkészült lenni, hogy mindent átláss, megérts, biztonságban érezd magad az elkövetkező kilenc hónapban? Azért, hogy ne az interneten töltsd időd nagy részét, programunkban összegyűjtöttünk minden olyan témakört, ami érdekelhet. Célunk, hogy átfogóan, minél több területen segítsük a leendő édesanyákat és édesapákat abban, hogy felkészülten és nyugodtan várhassák az új családtagot. Ne legyen kétség benned, legyen szó akár a vizsgálatok folyamatáról, a szűrések fontosságáról és lehetőségeidről,  az étkezésről, mozgásról, lelki folyamatok megéléséről, a pénzügyi helyzetetek biztosításáról.
Csatlakozz programunkhoz és segítünk neked: Eligazodni a magánszférában végzett terhesgondozás és az állami szférában történő szülés között. Segítünk abban, hogy súlyodat a terhesség alatt is az ideális szinten tudd tartani. Megmutatjuk miért fontosak a genetikai vizsgálatok és mikor melyikre van szükséged. Hogyan éld át a mozgás örömét az elkövetkező kilenc hónapban? Mit tehetsz egy pozitív szülésélményért? Segítünk megérteni azokat a lelki folyamatokat, amin pároddal együtt mindketten átmentek majd az elkövetkező időszakban, hiszen családdá váltok.
Mit kapsz ha csatlakozol a Tudatos Kismama Programhoz?
  • Ajándék infoanyagunkat, amiből megtudhatod mennyibe kerül ma egy várandóság.
  • Szakértőink által összeállított információs anyagokat, amelyek mindig az éppen aktuális terhességi időszakodhoz kapcsolódnak.
  • Csatlakozhatsz zárt Facebook csoportunkhoz, ahol hasonlóan tudatos édesanyákkal találkozhatsz, kérdéseket tehetsz fel, akár egymásnak, akár szakértőinknek.
  • Tanfolyamainkon 20% -os kedvezménnyel vehetsz részt pároddal együtt
  A programhoz való csatlakozás ingyenes! Csatlakozom a programhoz