Babamozi

Kedves Kismamák!

Rendelőnkben Lakatos Réka szülésznő és szülészeti-nőgyógyászati szonográfushoz és Bálint Nóra szonográfushoz tudtok bejelentkezni babamozira.
Szeretttel várunk minden kismamát 3D, 4D, illetve 5D ultrahangra. A vizsgálatot már a 20. terhességi héttől is el lehet végezni, egészen a 35. hétig, de a babamozizás a legideálisabb a 25-30. hetek között, mert ilyenkor a magzatvíz mennyisége és a magzat méretei is kedvezőbbek a “nézelődéshez”.

Bejelentkezés:

telefonon +3630 17 8327

e-mailben: info@uraniamedicalcenter.hu

Szonográfus

Lakatos Réka

Bálint Nóra

Tudatos Kismama Program

Kisbabát vársz, vagy még csak tervezitek? Szeretnél felkészült lenni, hogy mindent átláss, megérts, biztonságban érezd magad az elkövetkező kilenc hónapban? Azért, hogy ne az interneten töltsd időd nagy részét, programunkban összegyűjtöttünk minden olyan témakört, ami érdekelhet. Célunk, hogy átfogóan, minél több területen segítsük a leendő édesanyákat és édesapákat abban, hogy felkészülten és nyugodtan várhassák az új családtagot. Ne legyen kétség benned, legyen szó akár a vizsgálatok folyamatáról, a szűrések fontosságáról és lehetőségeidről,  az étkezésről, mozgásról, lelki folyamatok megéléséről, a pénzügyi helyzetetek biztosításáról.
Csatlakozz programunkhoz és segítünk neked: Eligazodni a magánszférában végzett terhesgondozás és az állami szférában történő szülés között. Segítünk abban, hogy súlyodat a terhesség alatt is az ideális szinten tudd tartani. Megmutatjuk miért fontosak a genetikai vizsgálatok és mikor melyikre van szükséged. Hogyan éld át a mozgás örömét az elkövetkező kilenc hónapban? Mit tehetsz egy pozitív szülésélményért? Segítünk megérteni azokat a lelki folyamatokat, amin pároddal együtt mindketten átmentek majd az elkövetkező időszakban, hiszen családdá váltok.
Mit kapsz ha csatlakozol a Tudatos Kismama Programhoz?
  • Ajándék infoanyagunkat, amiből megtudhatod mennyibe kerül ma egy várandóság.
  • Szakértőink által összeállított információs anyagokat, amelyek mindig az éppen aktuális terhességi időszakodhoz kapcsolódnak.
  • Csatlakozhatsz zárt Facebook csoportunkhoz, ahol hasonlóan tudatos édesanyákkal találkozhatsz, kérdéseket tehetsz fel, akár egymásnak, akár szakértőinknek.
  • Tanfolyamainkon 20% -os kedvezménnyel vehetsz részt pároddal együtt
A programhoz való csatlakozás ingyenes! Csatlakozom a programhoz