Uránia Medical Center » Munkatársaink » Dr. Jáger Emőke

Dr. Jáger Emőke

szülész-nőgyógyász szakorvos

2017 óta dolgozom az Uzsoki Utcai Kórházban, ahol számos szakmai tapasztalatot szereztem a nőgyógyászati minimál invazív beavatkozások, laparoszkópos műtétek, terhesgondozás és magzati ultrahangdiagnosztika terén. Egyetemi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szereztem 2015-ben. Ezt követően egy évig szülész-nőgyógyász rezidensként  dolgoztam a MOGYE I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. 

A betegellátásban és kiemelten a terhesgondozás kapcsán elengedhetetlennek tartom az érthető és teljes körű tájékoztatást. Pácienseimmel egy bizalmi kapcsolat kiépítése a célom. Orvosként úgy érzem nem csupán a diagnózist kell figyelembe venni, hanem testi-lelki egységben tekinteni a páciensekre. Ezért az  egészségtudatos életmódra tanítás, a prevencióra oktatás és a betegségek korai felismerése kiemelkedően fontos számomra. 

Segíteni tudok az alábbiakban: általános nőgyógyászati vizsgálatok,  szűrővizsgálatok, vérzészavarok, fertőzések, fogamzásgátlás, várandósgondozás.