Nőgyógyászat

Egy nő számára legalább olyan fontos, hogy találjon egy jó és megbízható nőgyógyászt, mint az, hogy megbízzon a fodrászában vagy a kozmetikusában. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nőgyógyászati rendelésen nem havonta fordulnak meg a páciensek, viszont ha szükség van rá, akkor jó tudni azt, hogy bizalommal fordulhat orvosához. Legyen szó nőgyógyászati panaszról, rákszűrésről, ellenőrzésről, vagy épp babavárásról, bátran felkeresheti az Uránia Medical Centert, szakembereink mindenben a segítségére lesznek.

 

Megbízható szakemberek várakozás nélkül

A rendelőnkben dolgozó szakemberek mindegyike több éves tapasztalattal rendelkezik, szakmailag folyamatosan képzik magukat, és naprakészek minden nőgyógyászati témával kapcsolatban. Emellett, ha felkeres minket, nem szükséges heteket várnia egy szabad időpontra, akár már aznap tudjuk fogadni, ha valamilyen panasza, vagy nőgyógyászati jellegű kérdése van. Barátságos rendelőnkben kiváló minőségű eszközök és berendezések állnak a szakemberek rendelkezésére, így biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekbe kerül.

 

Szűrővizsgálatokat is végzünk

Gyakran hangsúlyozzuk pácienseinknek, hogy milyen fontosan a különböző szűrővizsgálatok, hiszen a legtöbb megbetegedés hatékonyan kezelhető és gyógyítható akkor, ha korai stádiumban észreveszik. Pontosan ezért bátran fordulhat hozzánk az évenként esedékes szűrések alkalmával is.

 

Barátságos légkör

Sok hölgy érkezik hozzánk úgy, hogy szorong és feszeng már a váróban is, amely sajnos legtöbbször a korábbi rossz tapasztalatoknak köszönhető. Nálunk azonban nincs oka az aggodalomra, hiszen a rendelőben mindent részletesen elmagyarázunk Önnek a vizsgálatok előtt, alatt és után is, valamint készséggel válaszolunk minden felmerülő kérdésére is.

 

Az Uránia Medical Center nőgyógyászati szolgáltatásai:

– méhnyakrákszűrés, kolposzkópia
– emlőrákszűrés tapintással, valamint az emlő-önvizsgálat és az ezzel kapcsolatos tudnivalókról való tájékoztatás
– hüvelyi fertőzések diagnosztikája és kezelése, mirkobiológiai tenyésztés
– Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma DNS-keresés
– HPV (humán papiloma vírus) szűrés és DNS-tipizálás
– HIV (AIDS) teszt
– nőgyógyászati ultrahangvizsgálat
– fogamzásgátlással kapcsolatos tanácsadás, sürgősségi fogamzásgátlás, spirál felhelyezése és ellenőrzése
– terhesség megállapítása és terhesgondozás
– menstruációs problémák kezelése
– peteérés vizsgálat
– családtervezés és termékenységi vizsgálatok, meddőségi kivizsgálás és kezelés
– tanácsadás

IDŐPONTFOGLALÁSright-arrow