Tudatos Kismama Brunch

2023. 04. 01.

Kisbabát vársz, vagy még csak tervezitek?

Várunk Téged és párodat egy reggelivel egybekötött szakértői délelőttre, hogy felkészült legyél a várandóságod kilenc hónapjában.

Hat előadó, hat különböző témával nyújt segítséget a kiegyensúlyozott várandóság és a pozitív szülésélmény megvalósításához, hogy boldog párként váljatok teljes családdá.

Előadóink:

Dr. Jenei Lóránd, az UMC szülész-nőgyógyász szakorvosa a várandósgondozás apró részleteibe is beavat, hogy mindig tudd mi vár rád, mi a következő lépés és mi miért történik veled.

Dr. Várhegyi Vera genetikus, a Czeizel Intézet munkatársa rávilágít a genetikai vizsgálatok fontosságára és segít eligazodni a kiegészítő vizsgálatok mikor és hogyan kérdésére.

Jansik Aisha dúla, az Anyafalva kismama app megvalósítója, mesél a dúla szerepéről és feladatáról, az előadás végére biztos leszel benne, hogy ez egy hatalmas segítség és biztonság szülés közben a pároknak.

Simondán Eszter, a Biztosdöntés.hu pénzügyi szakértője olyan tippeket mutat, amivel könnyebben tudod fedezni ennek az időszaknak a megnövekedett anyagi terheit.

Solymosi Brigi, a WowMom kismama trénere a testtudat kialakítása mellet segít felkészíteni az előtted álló fizikai és lelki változásokra.

Gubucz-Pálfalvi Sejla családterapeuta, a Pálfalvi Centrum vezetője a családdá válás lelki folyamatáról, az új szerepek felállásáról mini tréning keretében mesél.

A délelőtt során bátran kérdezz, szakértőink segítségedre lesznek.

A program ára 28.000 Ft/pár, Tudatos Kismama Program kedvezménnyel 22.000 Ft/pár

Az űrlap kitöltésével jelentkezem a Tudatos Kismama Brunchra.