Zibrányi-Horváth Sára

szülésznő

Zibrányi-Horváth Sára szülésznő kollégánk kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szülésznői pályafutása során több száz kismamának és családjának segített már felkészülni életüknek ebben a fontos és meghatározó mérföldövénél.

Sára kiscsoportos, páros és egyéni szülésfelkészítő foglalkozásokon várja a leendő Édesanyákat és Édesapákat. Nincsenek rossz kérdések, nincsenek tabuk.

Kismamák mondták:

“Hogy mi is az én tapasztalatom, miért volt jó egy családias, már már baráti szülésfelkészìtésre járni??? Maga az egész terhesség és terhesgondozàs sajnos néha másról sem szól, csak a folyamatos ultrahangok és vérvételek sorozatáról, ami csak az eredményekről, időpontokról szól, és soha nem beszélgetünk arról, hogy egyébként MI hogy is vagyunk igazàból, nem csak fizikailag, hanem lelkileg is.
A legjobb, amikor úgy kérdezhettem Sàràtól , bármiről, mintha a testvéremet vagy egy barátomat kérdeztem volna: Tabuk nélkül, bármiről. Őszintén, nyitottan.
Mire a szüléshez értünk, nem egy vadidegen nő állt mellettem, hanem az aki végig követte az egész vàrandóssàgom, eléjétől a végéig mellettem és melletünk àllt.
Akin éreztem hogy valóban érdekli , hogy mi van velem, mi zajlik bennem legbelül,  és aki velem együtt izgult az elejétől a végéig.
Szóval én hálás vagyok, és örülök, hogy a sors összehozott bennünket.
És jó szìvvel ajànlom minden olyan vàrandósnak, aki szeretné hasonlóképpen megélni ezt a fontos időszakot az életében.” – Falussy Brigitta

“Sárával 2017-ben az első várandósságom alatt találkoztam. Kedves és lelkes hozzáállásával a terhesgondozás minden alkalmával megnyugtató és vidám hangulatot teremtett. A várandósággal és a szüléssel kapcsolatoban nem csak szakmai és saját tapasztalatai megosztásával, de a korházi ügyintézésben is rengeteget segített.
Azt gondolom, hogy Sára jelenléte mindenképp hozzájárult, hogy a 9 hónap stresszmentesen telt, és a szülést is aggodalmak nélkül várhattuk.
Szívből ajánlom Sárát azoknak a kismamáknak/pároknak akik szeretnének kellemes hangulatban, vidáman készülni gyermekük érkezésére.” – Lednyiczkiná Rácz Ariella Sára