11. adventi ablakunk

Uránia Medical Center » Hírek » 11. adventi ablakunk

Hogyan válassz megfelelő ünnepi szettet?

Szabó Dalma, stylist és a Curvy soul márka alapítója pár tippel segít nektek, hogy mire figyeljetek, amikor a szetteteket keresitek akár egy ünnepi céges partira, akár az otthoni nagycsaládos bulira.

  1. Ne gondolkozz csak feketében! – Sokan még mindig kapaszkodnak a fekete színbe, ha csinosabb szettekről van szó. Persze, a fekete slankít és egy örök klasszikus, de érdemes lehet kísérletezni színekkel, sőt akár flitterekkel is! A fényes anyagok hiába erősítenek egy kicsit, ha megfelelő szabással társulnak, vagy jól kombinálod őket, tökéletes darabok lehetnek!
  2. Felejtsük el az ’ápol és eltakar’ darabokat! – Már beivódott ez a kifejezés a köznyelvbe is, pedig miért kellene egy pillanat erejéig is eltakarnunk azt a testet, amiben létezünk? Ami mindent megtesz értünk?
  3. Felejtsd el a zsákruhákat, mert teljes mértékben eltűnik bennük a női sziluett, ami nem csak 36-os méretben működik, hanem akár 46-os, 50-esben is. Az ejtett vállú, egyenes bő szabású ruhák mindenkit erősítenek. Könnyen úgy tűnhet ezekben a ruhákban, hogy viselőjük 5-10-15 kilóval több, mint valójában. A vállszabás és egy V-kivágás nagyon szépen nyújtja a felsőtestet, és egy bővebb ruhába is bele tudunk csempészni egy derékvonalat egy csinos öv segítségével!
  4. Gondolj a jövőre is! – A ruha jövőjére pont annyira, mint a bolygónkéra. A textil ipar nagyon jelentősen hozzájárul a környezetszennyezéshez. Gondold meg, hogy később mivel tudod majd a kiválasztott darabodat kombinálni, és nyugodtan vedd fel máskor is, mindegy ki látta már rajtad. A fenntarthatóság sokkal menőbb, mint mindig új cuccban díszelegni!
  5. A ruhánk ne csak szép legyen, de kényelmes és hasznos is! – Szoktam mondani, hogy vannak, akik csak azért öltözködnek, mert nem lenne túl komfortos kimenni otthonról meztelenül. Szerintem, fontos, hogy az öltözködésünk önkifejezési eszközünk is legyen, ne csak valami, amit muszáj viselnünk. Viszont a stílus szerintem – 18 év fölött különösen- nem írhatja felül a racionalitást és funkciót! Ha egy téli kabát nagyon vékony és aláöltözni sem tudsz, akkor az teljesen haszontalan. Ha egy ruha túl szűk és nem tudsz benne leülni, vagy annyira passzentos a ceruza szoknya alja, hogy nem lehet benne felmenni a lépcsőn, akkor az legyen egy egyértelmű nem. A majdnem az, az nem az!
  6. Te határozod meg, hogy mi a dresscode! – Persze ez nem mindig ilyen egyszerű, de legalább a családunk körében adjunk erre teret. Ha a ti családotoknak a kényelmes pizsama lesz az idei ünnepi szettje, az pont annyira tökéletes, mintha mindenki tokától bokáig flitterbe öltözne! Találjátok meg azt, amivel mindenki jól érzi magát, hiszen erről szól valójában a szeretet ünnepe, nem? 

 

A tippeken felül pedig egy kis kedvezményt is kaphattok a curvysoul.hu webshopban! December 15-ig az UMC10 kuponkódot beírva a pénztárnál 10% kedvezményben részesültök!

Nézd meg többi ablakunkat is ITT!

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás