14. adventi ablakunk

Uránia Medical Center » Hírek » 14. adventi ablakunk

Egy harmonikus ízű gyógynövényből készült teával vagy szörppel nem csak a lelkünket kényeztethetjük. Tünderella kertjéből hoztunk egy igazi karácsonyra ráhangolódó forró italt!

A tiszta ízű szörpöknek, rengeteg felhasználási módja van, ma egy igazán különlegeset hoztunk nektek. 

A levendula szörpöt például érdemes karakteres ételekbe, italokba tenni, úgy mint earl grey teába, latte-ba , de a levendulás keksz is harmonikusabb ízű lesz, ha szörp formájában tesszük bele a növényt.

Van aki esküszik a másnaposság elleni hatására, ami ilyenkor az év vége közeledtével, valljuk be könnyen előfordul. Elég csak egy csapatépítőre, egy karácsonyi vacsorára vagy a karácsonyi vásárra ellátogatni.

puncsA fűszeres levendula puncs szörp igazi melegítő fűszerekkel és earl grey teafűvel teszi különlegessé, egyedivé az italodat.  A puncs fűszerezett, forró italt jelent, így ennek a szörpnek az is különlegessége, hogy meleg vízzel kell készíteni 1:8 arányban. Alkoholt nem tartalmaz!

Ebben a szörpben benne található az egészség, a melegség, a várakozás, a meghittség és az Ünnep.

A levendula megnyugtatja és lazítja az idegeket és az elmét. A melegítő fűszereknek számos pozitív hatása van. A csillagánizs immunerősítő, emésztést elősegítő, görcsoldó. A fahéj segít a baktériumok és a gyulladások csökkentésében. A szegfűszeg többek között baktérium és vírusölő, a borókabogyót pedig étvágyjavítóként tartják számon.

Szívből ajánljuk kicsiknek és nagyoknak a hidegebb napokon, reggel indulás előtt hangolódva így is az ünnepekre.

Ebből a finom és különleges szörpből is rendelhetsz most 20% kedvezménnyel  Tünderella boltjából.

Az akció egészen 2024. január 1-ig tart.

fűszeres puncs a gyógynövények erejével

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás