13. adventi ablakunk

Uránia Medical Center » Hírek » 13. adventi ablakunk

Ülő életmód, mozgásszegény életmód, hátfájás, derékfájás, rossz tartás, vagy épp szülés után vagy? A betegségek kialakulásának nagy százalékát a mozgásszegény életmód okozza. Most itt a lehetőség, hogy csatlakozz a Császárvonal valamelyik vezetett programjához, akkor is ha nem most szültél.

tornaMai ablakunkban 15%-os kedvezménykupont találsz a Császárvonal 2024. január 8-án induló vezetett programjainak valamelyikére („Magamra találó„, „Magamra találó plusz„, „Magamra találó ráadás„, „Gerinctorna„, „Gerinctorna plusz„), mellyel fitten indulhatsz neki az új évnek, szakértői csapattal, motiváltan, olyan lendülettel, ami aztán ki is tart legalább 6 héten át! Edzőinkkel, gyógytornászainkkal Veled leszünk, bármikor kérdezhetsz, a programok tornái nem fix időben zajlanak, otthonod kényelméből akkor nézed meg őket, amikor Neked jó a program ideje alatt! Ha még decemberben fizetsz elő valamelyik tornára, extra ajándékokat is kapsz (figyeld a Császárvonal Fb-oldalát, Instagram-sztoriját), érdemes mielőbb lefoglalni a helyed, mert minden programban limitált a férőhelyek száma! Maradj mozgásban 2024-ben is a Császárvonallal!

A 15%-os kuponkód, ami a csaszarvonal.hu/videotar oldalon használható fel 2024. január 15-ig: UJLENDULET15

És ha még nem ismered őket, nézd meg 1. adventi ablakunkat, ahol karácsonyig tartó ingyenes tornaprogramjukhoz csatlakozhatsz.

További kismama témájú ablakaink:

Babamozi: 10. adventi ablak

Laborcsomag és várandósgondozás ajándékutalvány kismamáknak: 6. adventi ablak

b.boom kismamadivat tippjei: 8. adventi ablak

 

13. adventi ablak

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás