1. adventi ablakunk

Uránia Medical Center » Hírek » 1. adventi ablakunk

Elérkezett az advent időszaka, és szeretnénk ezt az alkalmat megosztani veletek egy kis melegséggel és ünnepi hangulattal. Az év utolsó heteiben fontosnak tartjuk megköszönni mindenkinek a bizalmat és a hozzánk forduló szeretetteljes pillanatokat, amiket egész évben kaptunk tőletek. Szeretnénk most mi is kedveskedni nektek, ezért egy különleges adventi naptárat állítottunk össze, ahol egy kis bepillantást kaptok orvosaink, szülésznőink, a velünk együttműködő partnereink karácsonyi készülődésébe. Ötleteikkel, tippjeikkel, saját receptjeikkel és jó pár kedvezményükkel készülünk nektek, természetesen a lelki és testi egészségeteket szem előtt tartva.

Minden nap más téma, ami segíthet az idei karácsonyt még különlegesebbé tenni.

Naptárunk minden nap egy újabb adventi ablakkal bővül, figyeld e-mail fiókodat! Honlapunkon pedig itt találod meg naponta kinyíló ablakainkat:

És mivel is kezdhetnénk az első napot, mint egy kis mozgásra ösztönzéssel, amivel új lendületet adhatsz a testednek az ünnepi időszakra. Régóta foglalkoztat, hogy mozognod kellene, de nincs napi 60 perced rá? Semmi baj, most elkezdheted a napi mozgásrutin kialakítását néhány perces gyakorlatsorokkal.

Ismerjétek meg a Császárvonal csapatát, akik elhivatottan edukálják a kismamákat, segítik a frissen szült császáros édesanyákat és azokat is, akik már túl vannak egy-két-három szülésen. Jól ismerik a női testet, pontosan tudják, hogy milyen segítségre van szüksége minden nőnek függetlenül attól, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szült.

A mai nappal indítják adventi torna kalendáriumukat, Rákosi Dóra, a Császárvonal alapító gyógytornásza mindennap hoz karácsonyig egy-egy ünnepi minimozgást, kihívást.

Legyen a mozgás is az adventi készülődés része, kortól függetlenül csatlakozhattok mozgásprogramjukhoz, ami ITT található!

És ne feledd, holnap nyílik következő ablakunk, ha nem szeretnél lemaradni róla, add meg email címed így csatlakozva női egészségprogramunkhoz.

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás