2. adventi ablakunk

Uránia Medical Center » Hírek » 2. adventi ablakunk

Nem vagy megelégedve bőröd állapotával? Megjelentek a szarkalábak, esetleg olyan mintha pubertás lennél vagy annyira száraz, hogy egy krém sem segít? Mai adventi ablakunkat a női bőr ápolásának szánjuk.

Menopauza programunk bőrszakértője, Morvai Andrea kozmetikus mester egészségügyi végzettséggel, az emberi test működésének csodálója, és a benne történő összefüggések folyamatos kutatója. Napi munkája során a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk, a bőr elváltozásai, jelei, tünetei, üzenetei a szakterülete. Saját érintettsége miatt is nagy hangsúlyt fektet a hormonrendszer bőrön megjelenő jelzéseire, és ezek kozmetikai kezelésére, megoldásai. Hitvallása szerint valódi, tartós javulást a kiváltó okok feltárásával, azok kezelésével, a Vendéggel együttműködve lehet elérni.

Hogy mi a kiváltó oka egy szűnni nem akaró aknés, pattanásos bőrnek, megerősödött szőrszálaknak, állandó pirosságnak, gyulladásnak, hajszálér tágulatnak, húzódó, érzékeny bőrnek? Milyen összetevői vannak a kozmetikumoknak? Miért fontosak a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek a bőrünk állapotának javításához? Ezekről a témákról bőrismereti workshopján havi rendszerességgel, nagyon részletesen beszél. Érdemes Andit bekövetni, hiszen folyamatosan posztol ezekről a problémákról,

Ha úgy érzed, szükséged lenne még az ünnepek előtt egy felfrissítő, kényeztető arckezelésre, talán elcsíphetsz még egy-egy szabad időpontot.

Ami pedig mai napi ajándéka nektek, ha bőrproblémáidra eddig nem találtál megoldást, most egy 30 perces ingyenes online konzultáció keretében segít elindulni a változás útján.

Ide kattintva tudsz időpontot egyeztetni! Az üzenetküldésnél használd az UMC Advent kódot.

 

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás