8. adventi ablakunk

Uránia Medical Center » Hírek » 8. adventi ablakunk

Várandósan megélni a karácsony meghitt pillanatait különleges lehetőség. Tedd emlékezetessé az ünnepet és válassz találó ajándékot a kismama számára. Lepd meg valami igazán neki valóval! Partnerünk, a b.boom kismama divat most 5 különböző ötlettel segít, amivel nem lehet mellényúlni.

szoptatós párna kismamáknak1. kismama és szoptatós párna, ami támogatja a nyugodt pihenést és garantáltan kényelmet biztosít.

Igazi többfunkciós megoldás, még az újszülött baba is örömmel terpeszkedik majd rajta. Ha számodra is fontos a minőség, válassz a német Theraline párnái közül, rendeld házhoz és kerüld el a városi forgatagot.

 

leggings2. alapdarabok a kismama ruhatárába, amik garantáltan kényelmesek és stílusosak.

A leggings, a basic top, a harisnya vagy a kismama bugyi mind olyan alapvető ruhadarabok, amit minden kismama beszerez. Ezekre garantáltan szüksége lesz növekvő pocakja mellett. Budapest népszerű kismama ruha boltjában megtalálsz mindent egy helyen. Ha a választás terhét nem vállalod, vagy bizonytalan vagy a méretben, válassz vásárlási utalványt.

 

pelenkázótáska3. pelenkázó táska stílus kismamáknak.

Talán el sem hiszed, mennyi mindenre van szüksége egy anyának, aki újszülött babájával indul útnak. Mindenképpen kell egy praktikus, babakocsira rögzíthető táska, ami minden szükséges dolognak helyet ad. A dán mamalicious könnyített pelenkázó táskái rendkívül népszerűek. Nagy befogadóképességűek, kis súlyúak és variálható rögzítő pántokkal felszereltek.

 

 

4. fotó album, amiben a várandósság és a családdá növekedés pillanatai helyet kapnak.

A dán Printworks exkluzív fotóalbumai annyira szépek, hogy a lakásodat dísztárgyként díszítik, az emlékeidet pedig sokáig megőrzik.

 

5. Szülésfelkészítő tanfolyam, ami tudást és biztonságérzetet ad.

Szülővé válni egy folyamat, amelyre fel lehet készülni, sőt, amelyre érdemes felkészülni. Segítsd a kismamát, hogy élete legnagyobb kalandjára tudatosan készüljön és a szülőség ne csak megtörténjen vele, hanem annak tudatos szereplője legyen.

A legközelebbi alkalmat a téli kismamáknak ITT találod. És a 4. adventi ablakunkban még kedvezményt is találsz rá!

 

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás