7. adventi ablakunk

Uránia Medical Center » Hírek » 7. adventi ablakunk

Dr. Oláh Dóra belgyógyász-endokrinológus doktornőnket kértük meg ajánljon két olyan könyvet, ami igazi segítség a hölgyek számára, mert biztosak vagyunk benne, hogy minden családban van érintett, aki épp ezzel a problémával küzd.

Davina McCall- Naomi Potter: Menopauza

Valódi nők igaz történetei a menopauzáról, őszinte, egyenes tanácsokkal! Ez a könyv azt segíti elő, hogy megismerhessék a nők mi is zajlik bennük, tabuk nélkül, kendőzetlenül. Csak tényeken alapuló információkat tartalmaz. A könyv mottója: A te életed, a te tested, a te döntésed.
Válaszd a pozitív változást, és ébredezz, hiszen ez életed második tavasza!

 

Igaz Péter: Hormonbetegségekről mindenkinek

E könyvet a Semmelweis Egyetem tanszékvezető endokrinológus professzora írta azzal a céllal, hogy egyrészt segítséget nyújtson a hormonbetegségek megértéséhez, másrészt olvasmányosan és könnyen érthetően mutassa be a területet az érdeklődőknek. A kötetből megismerhetőek a hormonok fő jellemzői, a hormonbetegségek háttere és a diagnózis felállításának, illetve a betegségek kezelésének legfőbb lépései. Hiteles forrásként megkísérel eloszlatni több tévhitet, amelyek a világhálón keringenek. Történelmi és tudományos érdekességeket vonultat fel a témakör sokszínűségét változatos példákkal illusztrálva. Egészségügyi dolgozók és orvostanhallgatók is hasznosnak találhatják, de a könyv egyszerűen követhető kérdés-felelet formája, az ábrák és a fontos tényeket kiemelő szövegdobozok a laikus olvasókat is segítik.

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás