20. adventi ablakunk

Uránia Medical Center » Hírek » 20. adventi ablakunk

Ha az ünnepek alatt mész babalátogatóba és nem szeretnél átlagos ajándékot vinni, válaszd a Babymoon emlékdobozt. Tudatos Kismama Brunchunkon találkoztunk először ezzel az ötletes és egyben dekoratív emlékdobozzal és rögtön kismamáink kedvence lett. 

Ezeket a kincseket gyűjthetitek a Babymoon babaváró emlékdobozban:

  • Hímzett vászonzsákok, amelyekbe a pozitív terhességi tesztet, az első pár cipőt, valamint a kisbaba kedvenc cumiját tehetitek.
  • Kis dobozok, amelyekben gyűjthetitek az apró kincseket, a fogtündér által gyűjtött tejfogakat, az első hajvágásnál lehullott babahajszálakat.
  • Füzetek, amelyekben az érzéseitek kapnak helyet: Beleírhatjátok, hogy milyen izgalommal várjátok kisbabátokat, és a leendő nagyszülőknek is adhattok egy füzetet, hogy ők is lejegyezhessék érzéseiket. A doboz összesen 16 darab füzetkét tartalmaz: A nagyszülők érzései, A világ történései azon a napon, amikor megszülettem, Anya és apa története, Az első fotók családként, Az első szavak, Az első szülinapi fotó, Gondolatok anyától, Gondolatok apától, Név ötletek, Mérföldkövek, Mesélünk rólad, Mi leszel, ha nagy leszel?, Talplenyomat, Tenyérlenyomat, Terhességi mérföldkövek, Ultrahang képek… és, ha már a második kisbaba érkezik a családba, kérhettek plusz egy kis füzetet: Így vár téged a nagytesó címen.
  • Kis cédulák, amelyekre felfűzhetitek a pici születési karszalagját, a kedvenc játékát, és a kedvenc szettjét. Ajándékba adnak még íratlan cédulákat, amiket kedvetek szerint címkézhettek.
  • Egy természetes anyagból, fából készült Babymoon rágóka.

Itt tudod megnézni oldalukat.

 

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás