Belvárosi nőgyógyászati rendelőnk könnyedén megközelíthető!

Uránia Medical Center » Blog » Belvárosi nőgyógyászati rendelőnk könnyedén megközelíthető!

Tudjuk, hogy egy nő számára milyen fontos az, hogy megfelelő nőgyógyászt válasszon magának, akihez bármikor fordulhat a panaszaival vagy szűrővizsgálatokkal kapcsolatban. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy a döntéskor a szakértelem mellett a rendelő elhelyezkedése is mérvadó. Hiszen nem mindegy, mennyit kell utazni egy nőgyógyászati vizsgálathoz. Pontosan ebből a megfontolásból választottunk olyan helyet a rendelőnknek, amely autóval és tömegközlekedéssel egyaránt egyszerűen elérhető.

Hol találja a rendelőnket?

Nőgyógyászati rendelőnk Budapest belvárosában helyezkedik el, így könnyedén megközelíthető, bármelyik irányból is indul. Így akár otthonról, akár a munkahelyéről érkezik hozzánk, nem okoz problémát a helyszínre jutás. A rendelő a VIII. kerületben a Rákóczi úton, az Uránia mozi mellett található, egészen pontosan a Spar feletti tágas rendelőben kapott helyet. Amennyiben metróval érkezik, a 2-es vonalat érdemes választani, amelyről az Astoria-n leszállva néhány perc sétával elérhető a nőgyógyászati rendelőnk, de a Blaha Lujza téri megállóból érkezve is alig 5-6 perc. A 8E, a 7-es és a 110-es busz is jó választás, ugyanis ezekkel a járatokkal Újpalota, Gazdagrét, a Móricz Zsigmond körtér, valamint Zugló irányából is könnyedén eljuthat ide. Az Uránia megállónál leszállva csupán néhány métert kell megtennie a rendelőig. Óbuda irányából a 9-es busz a legjobb választás, amely egészen az Astoria megállóig viszi az utasokat, míg a Széll Kálmán térről az 5-ös jelzésű autóbuszra érdemes felszállni. Amennyiben a villamost preferálja inkább, a 4/6-os villamos is ideális választás, ugyanis így Újbuda és a Széll Kálmán tér irányából is kényelmesen eljuthat a Blaha Lujza térig. Budafok irányából a 47/49-es villamos is megfelelő lehet, amelyről az Astoria-n érdemes leszállni. Abban az esetben, ha autóval érkezik, parkolásra a környező utcákban van lehetőség, ám az is megoldható, ha mélygarázsban parkolna, erre a Blaha Lujza téren található bevásárlóközpontban van lehetőség. Mivel minden esetben időpontra érkezik, nem kell sokáig várnia, így a parkolás idejével is tud előre kalkulálni.

Megbízható szakemberek

A rendelőnkben dolgozó szakemberek mindegyike több éves tapasztalattal rendelkezik, ráadásul mivel folyamatosan képzik magukat, naprakészek minden nőgyógyászati témával kapcsolatban. Legyen szó valamilyen panaszról, rákszűrésről, ellenőrzésről vagy babavárásról, bátran fordulhat hozzánk segítségért. Sok hölgy érkezik hozzánk úgy, hogy szorong és feszeng már a rendelőben, ez sajnos a rossz tapasztalatoknak köszönhető. Nálunk azonban nincs oka az aggodalomra, mindent részletesen elmagyarázunk Önnek a vizsgálatok előtt, alatt és után is. Így mindig tudni fogja, mi miért történik és azt is elmondjuk, ha szükség van további kezelésekre.

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás