Mi tehetsz, ha úgy érzed anyaként nem vagy egyensúlyban?

Uránia Medical Center » Blog » Mi tehetsz, ha úgy érzed anyaként nem vagy egyensúlyban?

Ha édesanya vagy, akkor Te is érzed, hogy rengeteg szerepben kell helyt állnod: feleség, anya, dolgozó nő, barát és még sorolhatnánk. Mindezek mellett is biztosan szeretnéd, hogy Te és családod mindennapjai kiegyensúlyozottak, békések és szorongás mentesek legyenek.

Nem kell választanod a szerepeid között, mert lehetséges jól lenni minden szerepünkben. Ha te egyensúlyban vagy, mindenki jól van a családban.

Ismerjétek meg Gál-Kiss Noémit, aki Anya Balance mentor és családi egyensúly szakértő, gyerek coach.

Mindemellett három gyermekes édesanya, feleség, vállalkozó nő!

„Anya Balance mentorként hiszek abban, hogy az első helyen Neked kell állnod!

Mióta az eszemet tudom, érdekel a pszichológia, a női lélek és az önismeret! Ezen az úton megismertem és kipróbáltam számos módszert, rengeteget tanultam, tapasztaltam és kidolgoztam egy egyedi hatékony módszertant, ami egyedülálló és újszerű!

Az elmúlt években több tucat anyával és családdal dolgoztam együtt azon, hogy mindennapos veszekedés, feszültség, kimerültség helyett egy kiegyensúlyozott lelkifurdalás mentes családi életet teremtsenek. Azzal, hogy ennyire szorosan dolgoztam együtt a hozzám fordulókkal, egyedülálló tapasztalatra tettem szert.

Holisztikus szemlélettel, átfogó módon támogatom az édesanyákat és általuk a gyermekeiket is abban, hogy magabiztos önértékeléssel, határhúzással, képviselni tudják saját magukat lelkifurdalás, a “szar anya” érzés nélkül felszabadultan az életük minden területén!”

Miért pont őket támogatja?

„Ha egy elfoglalt dolgozó édesanyával beszélgetek, már félmondatokból látom a kihívásait, elakadásait és a megoldásokat. Nem csak azt ismerem, hogy milyen nehéz lelkifurdalás nélkül egyszerre anyának is lenni és helytállni a munka világában, azt is tudom milyen buktatóik vannak ezen az úton: kishitűség, bizonytalanság, szorongás, rossz időbeosztás, stressz, önszabotáló hiedelmek, megfelelési kényszer, állandó készenlét, kimerültség. És azt is tudom, hogy mennyire elveszettek, túlterheltek ahhoz, hogy lássák mivel is kellene kezdeni az egyensúly teremtést.”

Önmegvalósítás és felszabadult lelkiismeretfurdalás mentes élet elfoglalt anyaként? Szerintünk lehetséges!

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, de nem tudod, hogy mi legyen a következő lépés, akkor jelentkezz be 30 perces ingyenes telefonos konzultációra, hogy biztos lehess benne, jó helyen jársz!

A problémád átbeszélve, célodat körbejárva így személyre szabott programot alakíthattok ki, mielőtt megkezditek a közös munkát.

Használd hozzá 10%-os kedvezmény kuponunkat: „Urániamedical”

Bejelentkezés:

www.galkissnoemi.hu

hello@galkissnoemi.hu

+36 30 408 8862

 

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás