Anyák napi játékunkkal édesanyádnak most kardiológiai kivizsgálást nyerhetsz.

Uránia Medical Center » Hírek » Anyák napi játékunkkal édesanyádnak most kardiológiai kivizsgálást nyerhetsz.

hogy még sok éven keresztül ünnepelhessétek együtt ezt a csodálatos napot.

Az Uránia Medical Center mindig is nagy hangsúlyt fektet az egészségünkkel kapcsolatos prevencióra. Számos előadással a hátunk mögött azt látjuk, hogy ma Magyarországon még mindig inkább a betegségek gyógyítása céljából keressük fel az orvost, mint a betegség megelőzése okán. Pedig a rendszeres szűrővizsgálatok lehetővé teszik a betegségek korai felismerését és kezelését, ezzel jelentősen csökkentve a súlyos betegségek kialakulásának kockázatát.

Miért a kardiológiai vizsgálat lett anyák napi nyereményjátékunk ajándéka?

Mert sokan nem tudják, hogy az anyai szív, ami a családok fő pillére, a menopauza után az ösztrogén szint csökkenésével folyamatosan elveszíti védettségét a szívbetegségekkel szemeben. Így a superwoman édesanyáknál is, a férfiakat utolérve, kialakul a magasvérnyomás, majd később az infarktus, stroke betegség.

Nem kellene, hogy ez így legyen! Az életkorunkhoz igazított

  • egészséges életmóddal,
  • kardiológiai szűréssel,
  • rendszeres testmozgással,
  • a dohányzás elhagyásával,
  • megfelelő táplálkozással 50 felett minden nő sokat tehet az egészségéért.

Ezzel az üzenettel bátorítunk most minden nőt és férfit, hogy indítsa el édesanyját ezen az úton!

Játékunk nyertese Dr. Simkovits Dániel kardiológus főorvosunk segítségével esélyt kap arra, hogy szíve egészségével minden rendben legyen.

A játékban minden 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki szeretné édesanyját megajándékozni egy kardiológiai szűrővizsgálattal. A játékban való részvétel feltétele, hogy Facebook bejegyzésünknél küldj kommentben egy szívet nekünk és iratkozz fel női egészség hírlevelünkre ITT.

A játék május 5-én 20 óráig tart. Azok között sorsolunk nyertest, akik kommenteltek és fel is iratkoztak hírlevelünkre. A nyertest e-mail címén és Facebook sztoriban is értesítjük.

A nyeremény május hónapban váltható be, előre egyeztetett időpontban. A nyertes és édesanyja vállalja, hogy a vizsgálatot követően rendelőnkben fotó készül, amit social media felületeinken közzétehetünk.

 

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás