Hogy érdemes felöltözni, ha nőgyógyászati vizsgálatra megy?

Uránia Medical Center » Blog » Hogy érdemes felöltözni, ha nőgyógyászati vizsgálatra megy?

A tapasztalataink azt mutatják, hogy sok hölgy számára okoz dilemmát a nőgyógyászati vizsgálat előtt, hogy hogyan öltözzön fel, hogy minél kevésbé érezze magát kellemetlenül, amikor lekerülnek a ruhadarabok. Van néhány olyan apró trükk, amelyek segítségével egy kicsit kellemesebbé lehet tenni ezeket a pillanatokat, ám mindenekelőtt fontos kihangsúlyozni azt, hogy alapvetően nincs ok az aggodalomra, hiszen a nálunk dolgozó szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy egyáltalán ne legyen kellemetlen élmény a vizsgálat.

Kényelmesebb, ha otthonról érkezik!

Pácienseink rendszerint kevésbé érzik magukat feszélyezve, amikor egyenesen otthonukból érkeznek a rendelőnkbe, ugyanis van lehetőség friss fehérnemű húzni és egy kicsit felkészülni lélekben is a vizsgálatra. Ám akkor sem kell kétségbe esnie, ha egyenesen a munkahelyéről érkezik a rendelőbe. Jólesik, ha egy rövid zuhanyzás belefér közvetlenül a nőgyógyászati látogatás előtt, azonban intim zuhany vagy egyéb tisztálkodási módszer használata nem ajánlott. Különösen akkor, ha valamilyen panasz miatt keresi fel a rendelőnket. Ennek oka, hogy például egy esetleges bakteriális fertőzés esetén nem tudunk megfelelő diagnózist felállítani ilyen szituációban.

Sokaknak kényelmesebb a szoknya, de használhatja a vizsgálóköpenyt is!

Nyári időszakban a legtöbb hölgy a szoknyát preferálja, ugyanis így elég csak a fehérneműt levenni a vizsgálat előtt és nem kell teljes egészében levetkőzni derék alatt.

Rendelőnkben minden hozzájárul ahhoz, hogy komfortosan érezze magát!

Nőgyógyászati rendelőnk kialakításakor nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy mind a váróterem, mind pedig a vizsgálati helységek nyugalmat és komfortérzetet biztosítsanak pácienseink számára. Így akár valamilyen panasszal fordul hozzánk, akár az éves ellenőrző vizsgálatra érkezik, biztos lehet abban, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne érezze magát kellemetlenül.

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás