Tart a nőgyógyászati vizsgálattól? Van megoldás!

Uránia Medical Center » Blog » Tart a nőgyógyászati vizsgálattól? Van megoldás!

Nem egy olyan esettel találkoztunk már, amikor valaki évek óta nem vett részt nőgyógyászati vizsgálaton, mert nem tudta legyőzni korábbi rossz tapasztalatai miatti félelmeit és hosszú ideje halogatta az időpontfoglalást. Fontos beszélnünk erről, ugyanis az évenkénti szűrővizsgálatokat mindenképpen érdemes elvégeztetni akkor is, ha egyébként semmilyen panasz nincs.

Miért fontos a rendszeres nőgyógyászati ellenőrzés?

Sokan gondolják azt, hogy nőgyógyászati szűrővizsgálatra csak idősebb korban kell eljárni, ez azonban tévedés. Olyannyira, hogy már tizennyolc éves kortól ajánlottak bizonyos ellenőrzések egy évben egyszer. A helyzet az, hogy ezek a vizsgálatok mind a megelőzést szolgálják. A daganatos megbetegedések nagy része ugyanis gyógyítható, ha időben észreveszik azt. Viszont, ha már akkor megy el valaki orvoshoz mikor tünetei vannak, akár visszafordíthatatlan következményekkel is járhat.

Nálunk legyőzheti a félelmeit!

A rendelőnkben dolgozó szakemberek mindegyike többéves tapasztalattal rendelkezik, ráadásul
mivel folyamatosan képzik magukat, naprakészek minden nőgyógyászati témával kapcsolatban. Emellett, ha felkeres minket, nem szükséges heteket várnia egy szabad időpontra, akár már aznap tudjuk fogadni, ha valamilyen panasza vagy nőgyógyászati jellegű kérdése van. Barátságos rendelőnkben kiváló minőségű eszközök és berendezések állnak a szakemberek rendelkezésére, így biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekbe kerül. Nálunk azonban nincs oka az aggodalomra, hiszen a rendelőben mindent részletesen elmagyarázunk Önnek a vizsgálatok előtt, alatt és után is, valamint készséggel válaszolunk minden felmerülő kérdésére is.

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás