Hüvelyszűkítés: a hüvelyfal lazaságának hatékony kezelése lézersugárral!

Uránia Medical Center » Hírek » Hüvelyszűkítés: a hüvelyfal lazaságának hatékony kezelése lézersugárral!

A lézersugár energiájával, vágás, érzéstelenítés, vérzés nélkül, hormon- és gyógyszermentesen teszi lehetővé a kollagén újrarendeződését a hüvelyfalban az a hüvelyszűkítő kezelés, amely rendelőnkben is elérhető.

 

A kor előrehaladtával csökken a hüvely rugalmassága, amely egy sor kellemetlen problémát okozhat: a hüvely levegősebb lesz, fürdés után előfordulhat csepegés; gyakran jelentkezhet hüvelyi fertőzés.

Szülés alatt a hüvely fala lényegesen kitágul, elhúzódó szüléskor a hüvely felületén kisebb-nagyobb hámsérülések alakulhatnak ki. A hüvelyfal a szülést követően csak fokozatosan, hetek alatt nyeri vissza tónusát, sajnos eredeti állapotát ritkán éri el, tágabb marad a hüvely.

Ennek mértéke annyira zavaróvá válhat, hogy kevesebb örömet okoznak a szexuális együttlétek, csökken az orgazmuskészség, ezek következtében pedig szexuális zavar jelentkezhet. Amint látjuk, minden mindennel összefügg.

Nem beszélnek róla!

Jellemzően a nők elhallgatják panaszukat, nem szívesen vallják be párjuknak, hogy miért nem kívánják az együttlétet, nem beszélnek orvosuknak, nőgyógyászuknak megváltozott szexuális problémáikról, a háttérben meghúzódó panaszokról. Hogy miért? Félnek a megbélyegzéstől, tartanak a szerintük hosszadalmas vizsgálatoktól, nem ismerik a kezelés menetét, annak hatékonyságát, tartósságát. Kezelés nélkül, a kötőszövet további gyengülésével azonban az életkortól függetlenül vizelettartási zavar (leginkább stresszinkontinencia), valamint hólyagsérv, méhsüllyedés alakulhat ki. A probléma kiválóan kezelhető, méghozzá egy speciális, hazánkban is elérhető, fájdalommentes hüvelyszűkítő lézeres terápiával.

 

Miért előnyös a hüvelyszűkítő kezelés?

A rendelőnkben elérhető intimlézeres kezelés (IntimaLase®) lényege, hogy a lézersugarak felmelegítik a hüvelycsatorna kollagénszöveteit, stimulálják annak újrarendeződését, jelentősen megerősítve a hólyag alatti kötőszövetet. A kollagén rostok újrarendeződése és újak termelődése megnöveli a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát, amely a hüvely szűkítését eredményezi.

 • A lézer a hozzá tartozó szabadalmaztatott Fotona SMOOTH® beviteli móddal együtt biztonságos beavatkozást tesz lehetővé, nincs hatással a létfontosságú struktúrákra, így nem hatol be a nyálkahártyába és nem okoz benne sérülést. Ezáltal az eljárás kíméletes és páciensbarát megoldás.
 • Modern központunkban várakozás nélkül, diszkrét környezetben várjuk pácienseinket.
 • A hüvelyszűkítő kezelést ambulánsan végezzük el rendelőnkben, speciális előkészületek nélkül.
 • Mivel teljesen fájdalommentes, altatásra nincs szükség.
 • Vágás és varrás nélkül történik.
 • Nincs hámsérülés vagy vérzés.
 • A konzultáció, állapotfelmérés és a nőgyógyászati vizsgálatok után általában két kezelésre van szükség, illetve ezeket követően kontrollvizsgálatokra.
 • Nemkívánatos mellékhatás a hüvelyszűkítés kezelés során, illetve után nem jelentkezett.
 • A beavatkozás után azonnal folytathatja napi tevékenységét.
 • A lábadozási idő rendkívül rövid, ezalatt nincs szükség fájdalomcsillapítóra vagy antibiotikumos kezelésre.
 • A hatás már másnap érzékelhető! Visszatér fiatalkori önmagához, újra lesz önbizalma, mert rendben lesz a párkapcsolata.
 • Szükség esetén egy hónap múlva megismételhető a kezelés.
 • Ezen túlmenően lehetőség van komplex regenerációs kezelésre is, ehhez a jelenleg elérhető legkorszerűbb lézerkészüléket használjuk.

 

Bővebben a kezelésről az alábbi videóban:

Hogyan zajlik a lézeres hüvelyszűkítő kezelés?

Milyen eredményekről számolhatunk be?

A klinikai tanulmányok eredményei alapján a kezelés után a résztvevő hölgyek esetében helyreállt a szexuális együttlét, ez pedig pozitívan befolyásolta életminőségüket, megnövelve önbizalmukat.

A kezelést követően a páciensek 97 százaléka értékelte a hüvelyszűkítés hatását pozitívnak, a kontrollvizsgálatok során a hüvelycsatorna átlagosan 17 százalékkal lett szűkebb, hüvelyszűkítés után az orgazmuskészség 58 százalékkal fokozódott.

 

Forrás:

https://www.fotona-smooth.hu/huvelyszukito-kezeles/

https://uraniamedicalcenter.hu/intimlezeres-kezeles/

https://hiroslezer.hu/szolgaltatasaink/lezeres-huvelyszukites/

https://noilezer.hu/nogyogyaszat/huvelyszukites/

https://intimklinika.hu/huvelyszukito-kezeles/

https://intimklinika.hu/inkontinencia/szules-utani-regeneracios-lezerkezeles/

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás