Hogyan szabadulj meg a női szerveket érintő elkerülhetetlen problémáktól!

Uránia Medical Center » Hírek » Hogyan szabadulj meg a női szerveket érintő elkerülhetetlen problémáktól!

Kellemetlen és megalázó tünetek, amik minden nőt érintenek

A medencefenék izmai rendkívül fontosak az általános egészség és jó közérzet szempontjából. Sok nő tapasztal terhesség vagy szülés után kellemetlen tüneteket, mint például

  • vizelet- vagy székletinkontinencia,inkontinencia
  • kismedencei fájdalom,
  • fájdalmas szexuális együttlét,
  • és különböző süllyedéses panaszok.

Ezek a problémák nemcsak fizikai kellemetlenséget okoznak, hanem jelentősen befolyásolják a mindennapi életminőséget és az önbizalmat is.

A terhesség és a szülés, a mozgásszegény, ülő életmód jelentős megterhelést jelentenek a medencefenék izmainak, amelyek gyakran sérülnek vagy meggyengülnek. Ha a szülés után még nem érzékeled, a menopauza időszakában biztosan megtapasztalod izmaid gyengeségét. A hormonális változások hatására az izmok is megváltoznak, és sokan ekkor szembesülnek a szülés által okozott problémákkal.
Sportolók és fizikailag aktív nők esetében a nagyobb terhelés miatt kell fokozottan figyelni az izmok megfelelő karbantartására.

Megújítható vajon a nőiesség, ha már észleljük a tüneteket?

Az erős és jól működő medencefenék izomzat elérése nemcsak a fizikai problémákat szünteti meg, hanem visszaadja a nőiességed legjobb formáját is.

Képzeld el azt a felszabadító érzést, amikor már nem kell aggódnod az inkontinencia miatt, amikor a szexuális életed fájdalommentes és örömteli, és amikor újra teljes önbizalommal élheted mindennapjaidat.

Ez a tudatosság és felkészülés már szülés előtt elkezdhető, hogy a legjobb formában őrizd meg testedet!

Van egy jó hírünk! A személyre szabott medencefenék fizioterápia már elérhető női egészségközpontunkban!

Fülöp-Tóth FruzsinaTóth-Fülöp Fruzsina, gyógytornász-fizioterapeuta, manuálterapeuta szakértelmével és empátiájával segít a medencefenék izomzatának karbantartásában és rehabilitációjában.

Hogyan épül fel az egyéni program?

 

  1. Részletes állapotfelmérés: Kézi tapintással végzett vizsgálat, amely során feltérképezzük az izmok állapotát.
  2. Egyéni gyakorlattervek: Személyre szabott tornagyakorlatok, amelyeket otthon is végezhetsz.
  3. Rendszeres ellenőrzés és támogatás: Rendszeres visszajelzés és progresszió követése, hogy biztosítsuk a folyamatos fejlődést.
  4. Kiegészítő kezelések: Szükség esetén elektrostimuláció és egyéb eszközök alkalmazása.

medencefenék-izomzatTegyél ma az egészségedért!

Ne várj tovább, kezdd el a medencefenék izomzatod karbantartását még ma! Látogass el weboldalunkra és foglalj időpontot női egészségközpontunkban egy személyre szabott konzultációra.

Ne feledd: Az egészséges és erős medencefenék izomzat a hosszú távú jólét kulcsa!

Még a babavárás előtt vagy?

A legoptimálisabb állapot, ha már szülés előtt tudatosan készülsz a medencefenék izomzatának erősítésére és karbantartására. Egy jól karbantartott medencefenék izomzat segít megelőzni a szülés utáni komplikációkat, és biztosítja, hogy a nőiességed a legjobb formájában maradjon.

Ki segít téged ezen az úton?

Tóth-Fülöp Fruzsina – gyógytornász-fizioterapeuta, manuálterapeuta, aki a Semmelweis Egyetemen végzett. Számos továbbképzéssel a háta mögött édesanyaként tapasztalta meg a női medencefenék fizioterápia jelentőségét. ekkor kezdett el foglalkozni a  medencefenék fizioterápia,szülés körüli izomsérüléseinek rehabilitációjával.

A gyermekével való várandóssága alatt megtapasztalt, és megélt dolgok, saját testi-lelki élményei nagy hatással voltak szakmájára. Hiszi, a testünkben minden mindennel összefügg.

Indulj el Te is ezen az úton! Ne add fel idő előtt még megélhető nőiességedet!

Időpontfoglalás:

telefonon: 06706243404

e-mailen: info@fruzsitorna.hu

Hasznos volt? Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás